Från märket XJAGD i Österrike kommer några av våra mest innovativa jaktkläder i camouflage – för både dam och herr.

Vi brukar säga att där utomhuskläder ofta stannar, börjar XJAGD.
Det är kombinerad och lång erfarenhet från jaktupplevelser och många turer i skogen som givit upphov till de slitstarka och populära produkter de skapar.

Softshell Jacka Herr XJAGD Hamilton
Hamilton

Jackorna på bild och videon nedan, är enligt oss några av deras viktigaste och bästa produkter att ha i sin arsenal av utomhuskläder. Modellen Hamilton för män, och Erie för dam. Mångsidiga plagg med lång livslängd och långtgående funktion, och även stilrent snygga nog att bära när du byter ut naturen mot stan.


Videon är under en minut lång, men visar tydligt fördelarna med deras slitstarka materialkombinationer. Och för dig som kan läsa tyska, blir videon ännu något mer informativ.

DEMORPHING® Camouflage

DEMORPHING® kollektionen är resultatet av företagets entusiastiska och långtgående utvecklingsarbete. Ett enastående lyft för jägaren som kan förvänta sig en ny dimension av jaktupplevelse.

Som jägare var de inte helt tillfredsställda med det klassiska utbud av kamouflage som fanns på marknaden. XJAGD’s mål och ambition var att till skogs kunna röra sig så osynligt som möjligt.

Genom ett gediget forskningsarbete har man lyckats tyda djurens visuella förmåga. På så vis har man skapat någonting helt nytt och revolutionerande i sammanhanget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *