Efter en mild, långdragen, och på många vis påfrestande vår, har sommaren nu anlänt med besked över landet. Likaså våra tunna jaktkläder för en aktiv sommar på hemmaplan.
Det roligaste tillskottet tycker vi nog själva är början på vårt utbud av barnkläder.

Jakt och friluftsaktiviteter är och ska vara en social syssla, och som bäst är det oftast när hela livets åldersspann är med och skapar upplevelserna.
För att bli en riktigt vass jägare, krävs oftast erfarenhet och kunskap, inte sällan förfinad och nedärvd genom generationerna.
Därför är vi nu extra glada att kunna presentera ett första (om än väldigt litet) utbud av jakt- och friluftskläder även för barn.
Redan till lanseringen av höstens kläder kommer utbudet att mer än mångdubblats.

Ett plagg som enkelt används genom årets olika årstider, och med olika typer av kombinationer, är västar.
Kollektionen Countryman från Jack Pyke innehåller inte bara västarna ovan för barn, utan även dam- och herrvarianter.
Den tjusiga och användbara västen nedan för dam, har bl.a. en smidig tvåvägsdragkedja, stora fickor, och lyxiga läderdetaljer.

Fleeceväst Dam Countryman Navy
https://jaktstil.se/shop/jaktklader/dam/fleecevast-dam-countryman-navy/

Tunn Jaktjacka och Tunna Jaktbyxor för Herr

Den här tunna jaktjackan i camouflage med tysta och vattentäta egenskaper, kommer denna sommar följa med oss på Jaktstil genom nästan varje tur i naturen.
Vi jagar inte bara, utan spenderar så mycket tid som möjligt bland skog och natur. Vi älskar att fiska, fixa ordning på tomten, rasta och träna våra hundar, ta hand om våra höns, kaniner, och vårda skogens alla djur omkring oss.
Under sommaren när temperatur och väderlek ofta varierar, och ibland skiftar väldigt snabbt, kommer de här plaggen komma oss väl till hands för att kunna utföra våra tänkta uppdrag oavsett situation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *