Tyvärr blir det ingen jaktmässa på Tullgarn 2020, utan den flyttas fram och det blir istället Swedish Game Fair 2021. Men möt oss gärna i Tystberga i september istället.

Det senaste halvåret har inneburit månader med en hög nivå av frågetecken av osäkerhet kring det mesta omkring oss, gällande allt ifrån hälsa, arbetssituation och framtidsplaner.

Förra året hade vi en otroligt bra upplevelse med många trevlig möten och nya bekantskaper som uppkom under jaktmässan på Tullgarn.
Vi har dock nyligen nåtts av beskedet att mässan, inte helt oväntat p.g.a. pandemin, måste ställas in för i år.
Först var tanken att den skulle hållas i maj, sedan flyttades den fram till 29-30 augusti, men nu är den alltså flyttad fram till 28-30 maj 2021.

Självklart tycker vi det är tråkigt, men hälsan är trots allt ändå det viktigaste vi har att vårda. Och den som väntar på något gott, väntar som bekant aldrig för länge.

Anmäl ert intresse för en trevlig sammankomst med Jaktstil i Tystberga i september 2020

Utifrån de här ändrade planerna, har vi bestämt oss för att planera en egen liten sammankomst för våra Jaktstilsvänner och kunder (självklart med Folkhälsomyndighetens rekommendationer tagna i beaktning!).

Det exakta datumet och platsen kommer vi att gå ut med i ett något senare skede, men det kommer att vara under en helg i september månad 2020, på en mycket trevlig plats utomhus i Tystberga, i Nyköpings kommun.

För er som kommer kan ni räkna med ett gott sällskap i en oerhört trevlig miljö, med lika god mat och dryck som atmosfär, och självklart, härliga jaktkläder till försäljning under förmånliga priser.
Matlagningen kommer skötas av Jaktstil’s partner Huntedcook som med sina kreativa tillagningar av främst vilt, tagit instagram med storm från första början. För er som missat hans otroliga kunskaper, kika in på länken ovan, och låt dig själv bli suktad av absolut förstklassig matlagning. Här kan ni även ta del av vår intervju med honom från tidigare i våras.

Med tanke på situationen i samhället och Folkhälsomyndighetens restriktioner, kommer vi att vara utomhus på en stor plats med goda möjligheter att hålla bra avstånd till varandra, och ett begränsat antal platser finnas tillgängliga för det här mötet mellan oss jaktintresserade.
För att anmäla ert intresse, maila oss på info@jaktstil.se, så återkommer vi med mer information lite längre fram.

Tills vidare vill vi önska er en fortsatt trevlig sommar och skitjakt på er!

Med vänliga hälsningar från hela teamet på Jaktstil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *