Några av marknadens absolut bästa hörselskydd kommer från svenska Sordin, så det är med stolthet vi numera kan erbjuda dem i vårt sortiment.

Med sin produktion och utveckling belägen i Värnamo, förser de inte bara jägare och sportskyttar runt om i världen med skydd för öronen. Företagets kanske största kunder och partners i utvecklingen är nämligen militär och polis, i synnerhet svensk och amerikansk.

Sordin har haft haft full kontroll på sin tillverkning, och uppdragsgivare som ställer några av världens hårdaste krav. I och med det har de också gjort sig väl förtjänta av flerfaldiga förstaplatser i olika test och tävlingar.

När det gäller kvaliteten är det inget som det bara pratas om från företagets sida. Exempelvis har alla Sordin Pro X modeller vattentäta mikrofoner och hela 5 års garanti på tekniken.

I utbudet av hörselkåpor från Sordin finns en bred skara att välja bland. När vi frågade Jaktstils egna jaktproffs och nya partner Jan-Åke Hansson (@huntedcook instagram) vilken modell han föredrar var svaret självklart. Som ni ser på bilderna nedan, är hans val ett rungande ja för Pro X Led modellen. Förutom tekniken och ingenjörskapet bakom, pekar Jan-Åke på att kåporna har en hjälplig och smidig ledlampa, är slimmade vilket ger en ökad rörlighet och att kolven inte slår i vid skytte, och dessutom är extremt snygga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *