Ibland blir det snabbt ändrade planer som tvingar en att tänka om när det gäller både inplanerade försäljningsevent och mässor. Därmed har vi nu ett tillfälligt erbjudande om 25% rabatt på hela sortimentet. Ange koden”jaktstil25″ för att ta del av erbjudandet.

Hela världen har känt av effekterna från det som just nu sker. Från ena dagen till den andra förändrades förutsättningarna, planerna och hälsan i livet för stora delar världen.

Vi hoppas att ni alla mår bra och är säkra, och kanske passar på att göra det många av oss uppskattar mest – nämligen njuta av skog och natur.

När mässor och andra planerade försäljningsevent nu tvingas ställa in och skjuts upp på obestämd framtid, försöker vi självklart se över möjligheterna för att anpassa oss till situationen. Likaså är det dessvärre många vårnyheter i sortimentet som blivit kraftigt försenade. Till att börja med erbjuder vi nu 25% rabatt på hela sortimentet, dock endast t.o.m. 22/4. Därefter kommer erbjudandet snävas till och ändras något. Med andra ord, se nu till att du hinner först!

När du är i kassans checkout del av köpet, klicka där det står: Have a coupon? Click here to enter your code. Ange sen bara koden “jaktstil25”, så dras 25% av på ert köp.

Samma frakt- och leveransvillkor som vanligt gäller. Fri frakt vid köp över 1000 kr, och 1-3 dagars leveranstid.

Skulle någon fråga dyka upp på vägen, tveka inte på att höra av er till info@jaktstil.se så gör vi vårt bästa för att hantera ert ärende inom 24 timmar. För det mesta går det dock mycket fortare än så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *