OKTOBER PÅ SKJUTBANAN

Oavsett årstid är det alltid bra att öva på sitt skytte. En dag mitt i oktober kan vara minst lika rolig som en dag mitt i juni, endast temperaturen är skillnaden. Ett utav våra engelska märken i vårt sortiment är Alan Paine, och ur deras Combrook collection finns några utav våra personliga favoriter – bland annat jackan som syns på bilden.

Combrook Mens Waterproof Tweed Shooting Coat – Shooting Fit är en tweedjacka som är smuts- och vattentålig och håller dig varm de kyligare dagarna. Med sina rymliga patronfickor framtill blir den en bra vän på jakten och skjutbanan. A & O vid skytte är att ha kläder som inte spänner åt vid en anläggning. Därför är flera av våra produkter anpassade efter ”shooting fit” och stramar inte åt runt ärmarna.

TILL JACKAN

OKTOBER PÅ SKJUTBANAN

Oavsett årstid är det alltid bra att öva på
sitt skytte. En dag mitt i oktober kan vara minst lika rolig som en dag mitt i juni, endast temperaturen är skillnaden.
Ett utav våra engelska märken i vårt sortiment är Alan Paine, och ur deras Combrook collection finns några utav
våra personliga favoriter – bland annat jackan som syns på bilden.

Combrook Mens Waterproof Tweed Shooting Coat – Shooting Fit
är en tweedjacka som är smuts- och vattentålig och håller dig varm de kyligare dagarna. Med sina rymliga patronfickor framtill blir den en bra vän på jakten och skjutbanan. A & O vid skytte är att ha kläder som inte spänner åt vid en anläggning. Därför är flera av våra produkter anpassade efter ”shooting fit”
och stramar inte åt runt ärmarna.

TILL JACKAN
Våga mixa med olika material för att få fram din personliga touch. Även fast det finns en del klädkoder och regler, så finns det egentligen inget rätt eller fel på hur långt man kan ta det. Allt handlar om att vara bekväm i sina kläder och uttrycka sig själv. Vi tycker att kombinationen mollskinn/tweed aldrig slår fel. En väst eller ett par knickers i mollskinn tillsammans med en tweedjacka ger en snygg brytning och hög komfort.

Våga mixa med olika material för att få fram din personliga touch. Även fast det finns en del klädkoder och regler, så finns det egentligen inget rätt eller fel på hur
långt man kan ta det. Allt handlar om att vara bekväm i sina kläder och uttrycka
sig själv. Vi tycker att kombinationen mollskinn/tweed aldrig slår fel. En
väst
eller ett par knickers i mollskinn
tillsammans med en tweedjacka ger
en snygg brytning och hög komfort.

JAKTEN I GENERATIONER 

Jakt är något vi människor utövat länge. Det innebär också att vi länge burit jaktkläder och levt ut vår livsstil genom vad vi har på oss. Även fast det kommit mycket nya jaktkläder till marknaden så hänger fortfarande  den traditionella stilen kvar, och mycket av de vi har på oss idag påminner om hur dem såg ut för 100 år sedan. Kanske är det just detta som ger en viss charm till jakten. Det är i alla fall ett tydligt tecken på att vi länge strävat efter slitstarka material som håller för generationer, och kommer fortsätta att göra så.

JAKTEN I GENERATIONER

Jakt är något vi människor utövat länge.
Det innebär också att vi länge burit jaktkläder och levt ut vår livsstil genom
vad vi har på oss. Även fast det kommit mycket nya jaktkläder till marknaden så hänger fortfarande den traditionella
stilen kvar, och mycket av de vi har på
oss idag påminner om hur dem såg ut
för 100 år sedan. Kanske är det just
detta som ger en viss charm till jakten.
Det är i alla fall ett tydligt tecken på att
vi länge strävat efter slitstarka material
som håller för generationer och kommer
fortsätta att göra så.

BERWICK WATERPROOF. EN KOLLEKTION SOM STÅR EMOT REGNET.