UPPLEV SYDAFRIKA

Genom oförglömliga jakt- och fiskeresor

Utifrån den högst ovissa situation världen befinner sig i just nu, kommer den fullständiga lanseringen dessvärre bli framskjuten tills läget klarnat.
Men det innebär ju egentligen bara ännu mer tid till förberedelse och planering inför er resa, så den blir just så perfekt som ni tänkt.

Kontakta oss gärna med era frågor redan idag på info@jaktstil.se

Photo: Henrik Wergeland

Här kommer ni kunna boka både jaktresa och fiskeresa till Sydafrika med oss.
Det här gör vi i samarbete med våra goda vänner och numera partners i Sydafrika.

Utöver familj och vänner, kommer ni att vara de första gästerna som besöker deras marker och områden. Precis som oss älskar de jakt, fiske och i stort sett allt annat som har med naturen att göra.

För likasinnade personer, förmedlade via Jaktstil, öppnar de nu gärna upp för att ta emot och dela med sig utav några av Sydafrikas mest unika jakt- och fiskeupplevelser.

Jaktresor till Sydafrika med Jaktstil - Keta Park

JAKT PÅ KETA PARK

En privat och familjeägd farm om 8000 hektar i Limpopo, Sydafrikas nordligaste del. Ifrån bergskedjorna blickar du ut över savannen, ända över till Botswana.
Här kommer vi efter jakten tillsammans tillaga mat över öppen eld och avnjuta god dryck med en alldeles unikt och sällan skådad utsikt. 

 

FISKA PÅ WILD COAST

I Transkei provinsen, Sydafrikas östkust, ligger vad som historiskt sett kallas Wild Coast. Ett område med djup historia, oexploaterad natur och ett rikt djurliv både till havs och på land. 
Förbered er för djuphavsfiske med långa och utdragna kamper med allt från tonfisk, dorados, hajar, geelbek och red steenbras, bara för att nämna ett fåtal. 

Fiskeresa till Sydafrika med Jaktstil

 

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

Det här är ett nytt projekt både för oss och våra partners, som aldrig tidigare sysslat med kommersiella jakt- eller fiskeresor. Upplevelsen kommer att vara väldigt privat, och långt utöver något du finner genom en klassisk byrå eller reseförmedlare. 

Som resultat kommer det finnas ett begränsat antal platser varje år.
Vårt fullständiga erbjudande och prissättning för resorna är under förhandling, och förväntas presenteras under sommaren 2020.

Kontakta oss gärna idag på info@jaktstil.se för att skriva upp er på intresselistan eller om ni har några frågor.

INSTAGRAM

FÖLJ OSS HÄR