Showing all 25 results

Stövlar & Kängor

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, och vid olika typer av blötväder behöver man utrustning att lita på, det vet alla som rör sig ute i skog och mark. Det viktigaste att tänka på vid just slask och regn är givetvis vad du har på fötterna.

Hos oss på Jaktstil hittar du en rad olika stövelmodeller från bland annat märket Arxus of Sweden. Vi erbjuder tunnare stövlar för dig som vill använda dem i ett varmare klimat, lättare och stabila stövlar för dig som ofta går i utmanande terräng, eller fodrade stövlar för dig som vill hålla fötterna varma under vintermånaderna. Självklart är dem gjorda av rent naturgummi utan kemikalier, dessutom håller dem hög komfort och kvalité.

Arxus har många års erfarenhet av att arbeta med naturgummi, vilket framgår av den höga kvalitén på stövlarna. Dem var ursprungligen utvecklade för Skandinaviens krävande terräng, från jordbrukslandskapet i söder till våtmossar och nordens berg, vilket säkerställer att Sveriges jägare och naturmänniskor kan lita på att dem håller vad de lovar. Grundarna är själva aktiva jägare och utomhusfolk, deras sortiment är utformat utifrån deras egna erfarenheter och innehåller funktioner som garanterar en hög komfort och rörelse under jakt och andra utomhusaktiviteter.

Dessutom kommer alla stövlar i olika utföranden och material vilket gör varje modell unik. Kolla exempelvis in Arxus Canvas Zip, en utav få canvasstövlar som finns på marknaden och som är en självklar favorit bland många jägare och naturmänniskor. Förutom stövlar som lämpar sig för jakt och utomhusaktiviteter, erbjuder vi också stövlar för den modemedvetna.